Miért érdemes megkóstolni a Becherovka Lemond-ot?

Tempelfit

Több mint 200 évnek kellett eltelnie, hogy a Becherovka megtartva a hagyományokat új vizekre evezzen, és ötvözze az eredeti Becherovka ízvilágot valami egészén újjal és váratlannal. A Becherovkát a gyomorkeserű szerelmeseinek valószínű, hogy nem kell bemutatni, hiszen a több mint 30 gyógynövényből és fűszernövényből álló ital nemzetközileg is elismert hírnévre tett szert a megalkotása óta eltelt 200 évben. Magyarországon sem ismeretlen a Becherovka, most pedig hozzánk is megérkezett a Becherovka citromos változata.

A Becherovka Lemond amellett, hogy megőrzi a hagyományos receptúra sajátosságait, új ízvilággal gazdagodik, méghozzá a citrusok frissességével és aromájával. Az eredeti recepthez különböző citrosfélék kerültek, mint a narancs, a citrom, vagy a kumquat. Eredeti kesernyés íz mellett a citrusok friss és fanyar zamata is megfigyelhető. A Becherovka lime leginkább jéghidegen és tisztán fogyasztható, így tudjuk igazán kiélvezni az egyedi zamatát. Mivel a Becherovka Lemond alkoholtartalma 20%, így kiváló parti ital lehet, mert a nyári bulik hangulatát idézi.

Hol szerezhetjük be a Becherovka legújabb különlegességét?

A Becherovka Magyarországon már régóta kapható, de az új ízvilágú Becherovkára sem kellett sokat várni, jelenleg is kapható a hazai italkínálatban. Találkozhatunk vele már bolti forgalomba is a legnagyobb hipermarketek és italkereskedések polcain, de az ital webáruházakban is megtalálható már. Az italkereso.hu oldal kínálatát is erősít, ahol a legjobb áron szerezhetjük be. Aki szereti a Becherovka kesernyés ízvilágát, azok számára a Becherovka Lemond különleges élvezetet nyújthat. Érdemes tenni vele egy próbát, és ha a legjobb áron szeretnénk beszerezni, akkor az italkereso.hu oldal kínálatában érdemes keresni.

Vélemény, hozzászólás?

Next Post

Sorsfordító esemény a tűzönjárás

Amikor elénk kerülnek akadályok, akkor azok leküzdéséért komolyan tenni kell. Sajnos az élet nem mindig kímél bennünket ezért érdemes olyan megküzdési stratégiákat kidolgozni, amikkel jó eredményeket érhetünk el. Az önbizalom gyakran hiányzik, ugyanis már gyerekkorunkban érhetnek bennünket olyan hatások, amik azt sulykolják belénk, hogy nem vagyunk elegek bizonyos feladatok elvégzésére. […]
tűzönjárás

Subscribe US Now