Miért érdemes megkóstolni a Becherovka Lemond-ot?

Tempelfit

Több mint 200 évnek kellett eltelnie, hogy a Becherovka megtartva a hagyományokat új vizekre evezzen, és ötvözze az eredeti Becherovka ízvilágot valami egészén újjal és váratlannal. A Becherovkát a gyomorkeserű szerelmeseinek valószínű, hogy nem kell bemutatni, hiszen a több mint 30 gyógynövényből és fűszernövényből álló ital nemzetközileg is elismert hírnévre tett szert a megalkotása óta eltelt 200 évben. Magyarországon sem ismeretlen a Becherovka, most pedig hozzánk is megérkezett a Becherovka citromos változata.

A Becherovka Lemond amellett, hogy megőrzi a hagyományos receptúra sajátosságait, új ízvilággal gazdagodik, méghozzá a citrusok frissességével és aromájával. Az eredeti recepthez különböző citrosfélék kerültek, mint a narancs, a citrom, vagy a kumquat. Eredeti kesernyés íz mellett a citrusok friss és fanyar zamata is megfigyelhető. A Becherovka lime leginkább jéghidegen és tisztán fogyasztható, így tudjuk igazán kiélvezni az egyedi zamatát. Mivel a Becherovka Lemond alkoholtartalma 20%, így kiváló parti ital lehet, mert a nyári bulik hangulatát idézi.

Hol szerezhetjük be a Becherovka legújabb különlegességét?

A Becherovka Magyarországon már régóta kapható, de az új ízvilágú Becherovkára sem kellett sokat várni, jelenleg is kapható a hazai italkínálatban. Találkozhatunk vele már bolti forgalomba is a legnagyobb hipermarketek és italkereskedések polcain, de az ital webáruházakban is megtalálható már. Az italkereso.hu oldal kínálatát is erősít, ahol a legjobb áron szerezhetjük be. Aki szereti a Becherovka kesernyés ízvilágát, azok számára a Becherovka Lemond különleges élvezetet nyújthat. Érdemes tenni vele egy próbát, és ha a legjobb áron szeretnénk beszerezni, akkor az italkereso.hu oldal kínálatában érdemes keresni.

Subscribe US Now