Kép felrakása falra fúrás nélkül sem jelent gondot

Tempelfit

Olykor megesik, hogy egy helyiségen belül van némi hiányérzetünk. Egy szép nagy, tiszta, vagyis inkább csupasznak jellemezhető falfelület szinte kívánja, hogy valamivel fel legyen díszítve. Sok mindent felhasználhatunk erre a célra, de a kép felrakása falra fúrás nélkül az a folyamat, ami segít az egyszerű kivitelezésben. Legyen az egy családi fotó, amit keretbe helyeztünk, vagy valahonnan vásárolt tájkép, amennyiben megtaláltuk annak a tökéletes pontot, akkor nem marad más választás, mint néhány mozdulattal rögzíteni.

Felejtsük el a szerszámokat, mert a kép felrakása falra fúrás nélkül pár perc alatt elvégezhető. Lehet az alap beton, gipszkarton, fa, csempe, mindenre elvégezhető a stabil rögzítés, ha tudjuk mivel érdemes dolgoznunk.. Kép felrakása falra fúrás nélkül kiváló alapanyaggal


Amennyiben teljesen tiszta és sérülésmentes a felület, akkor a kulcsot a prémium minőségű ragasztó adja. A Sikaflex® 118 Extreme Grab olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amivel nem csak a kép felrakása falra fúrás nélkül oldható meg, hanem még virág kaspók, tükrök, de akár polcok is stabilan rögzíthetők. A szabadban, beltérben egyaránt alkalmazható. Nem fog káros anyagokat kipárologtatni magából és azonnal megtartja az adott tárgyat, felesleges alátámasztás nélkül.

Nincs szükség speciális eszközre, vagy komoly szaktudásra, csak néhány egyszerű szabály betartására. A kép felrakása falra fúrás nélkül gyors és pontos eredményt ad, viszont ne feledjük, hogy csak néhány percig távolíthatjuk el, ha meggondolnánk magunkat, mert ezt követően már a leszedés egy bonyolult feladat lesz.

Next Post

Könnyed megélhetés a nagyváros közelében Mikepércsen

Mikepércs, egy kis település Debrecen közelében, a kelet-magyarországi régió egyik rejtett kincse. Miközben a közeli agglomeráció a régió egyik legfontosabb központja, Mikepércs azok számára nyújt menedéket, akik a csendesebb, vidéki élet ritmusát keresik, anélkül, hogy elszakadnának a városi kényelem előnyeitől. Itt a csend és a nyugalom ötvöződik a dinamikus modernitással, […]

You May Like

Subscribe US Now