Sorsfordító esemény a tűzönjárás

Tempelfit

Amikor elénk kerülnek akadályok, akkor azok leküzdéséért komolyan tenni kell. Sajnos az élet nem mindig kímél bennünket ezért érdemes olyan megküzdési stratégiákat kidolgozni, amikkel jó eredményeket érhetünk el. Az önbizalom gyakran hiányzik, ugyanis már gyerekkorunkban érhetnek bennünket olyan hatások, amik azt sulykolják belénk, hogy nem vagyunk elegek bizonyos feladatok elvégzésére. A tűzönjárás alkalmával megszakíthatjuk azt a negatív spirált, amibe alapvetően belekerültünk. Ha úgy érezzük, hogy szükségünk van valami komoly lélekemelő eseményre, aminek hála ismét elkezdünk megbízni magunkban, akkor egyszerűen nem érdemes tovább vesztegetnünk az időt. A tűzönjárás mint olyan garantáltan megadja azt a támogatás, aminek híján vagyunk.

Gondoljunk csak bel abba, amikor ott állunk a legalább 800 Celsius fokon izzó parázsszőnyeg előtt és érezzük azt a felénk áradó forróságot, amit majd el kell viselnünk a lépések során. A lehetetlennek tűnő küldetés biztosan felhozza bennünk az összes olyan félelmet, ami gátat szabhat előttünk. A kellő elhatározottság tehát elengedhetetlen a tűzönjárás alkalmával. Amint sikerül megtennünk az első lépést a többi már jön magától és végül átkelünk a másik oldalra, mögöttünk pedig ottmarad a forró parázs. Ha valami, akkor ez garantáltan kimozdít bennünket a jól megszokott komfortzónánkból és esélyt kínál arra, hogy mindent átértékeljünk körülöttünk. A tűzönjárás és az ezt követő paradigmaváltás egy új életút kiépülését teszi lehetővé, aminek végén még a megvilágosodás is várhat bennünket. Ne habozzunk tehát belevetni magunkat a történésekbe.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Tuja Smaragd ültetése

A Tuja smaragdot konténerbe / cserépbe / vagy földlabdával tudjuk megvásárolni. Mind a két fajtának az ültetési menete megegyezik csak az ültetési idő nem azonos. A cserépben nevelt tujákat a fagyok kivételével bármikor lehet ültetni. A földlabdásan vásárolt növényeket pedig tavasszal vagy ősszel ültetjük. A földlabdás növényeknél a gyökérzet sérült, […]

Subscribe US Now