A holdkő ékszer hatása

Tempelfit

A holdkő az egyik legismertebb és legnépszerűbb alapanyaga az ásvány ékszereknek. Mind hatását, mind pedig a külsejét illetően a legfemininebb kő, ezért is nevezik sok helyen a nők kövének. A legtöbb felhasználási módja ezért valamilyen női dologhoz kötődik, de ez természetesen nem jelenti azt, hogy a férfiak nem használhatják. A holdkő hatása egyértelműen a nőknél erősebb, de a női energiák mindenkiben ott rejtőznek. A holdkő fehéres, gyöngyház színű kő, gyakran sárgás, kékes vagy rózsás fénnyel, csillogó darabkákkal. A megjelenése nagyban hasonlít a teliholdéra, talán a nevét is innen kapta. A régiek úgy tartották, hogy az ereje a hold járásával együtt változik. A holdkő ékszer tehát nagyon nagy energiákkal telített és hatása rendkívül sokrétű.

A holdkő ékszert használhatjuk mindenféle női nyavalyára, de kiváló a rossz alvás ellen is, erősíti az intuíciót, a fantáziát és a vágyakat. Lelki szinten a holdkő nyugalmat és gyengéd energiákat áraszt, segít az irracionális félelmek legyőzésében, a fóbiák esetén pedig kifejezetten ajánlott. A nyugtató hatását az alvásunk rendezésére is felhasználhatjuk, ha például nyugtalanul, felszínesen alszunk, vagy gyakran kell éjszaka kimennünk, tegyünk egy holdkövet a párnánk alá. A holdkő ékszer erősíti a romantikus hajlamokat, szabadjára engedi a vágyakat, fantáziákat, segítségével javíthatjuk párkapcsolatunkat, visszacsempészhetjük a hosszú idő alatt megkopott romantikát. Ugyanakkor fokozza a szexualitást, ebben a kontextusban ajánlható a férfiak számára is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Webáruház készítés – termék meghatározás

A webáruház készítés során első és legfontos lépés, hogy pontosan meghatározzuk mit is szeretnénk értékesíteni az online térben. Tényként kell elfogadni azt, hogy egy webáruház nem alkalmas minden termékkör értékesítéséhez. Ebből a szempontból olyan termékeket kell felfedeznünk, amelyeknek van piaca, könnyen és jól eladhatóak. A webáruház készítés előtt a termék megtalálásához validációs kutatások válhatnak […]

Subscribe US Now