Telefon fólia felhelyezésének lépései

Tempelfit

Hiába vannak a csúcskategóriás okostelefonok karcálló kijelzővel ellátva, úgysem bírnak ki egy edzett ütést, vagy egy idő után igencsak lestrapált kijelzővé válnak. A telefon fólia tökéletes megoldást nyújt arra, hogy okos kedvencünket megvédjük a külső behatásoktól. A telefon fólia felhelyezése nem egy bonyolult folyamat, akár otthon is elvégezhető, ha néhány trükköt ismerünk. Általában a telefon fóliák papírcsomagolásban vannak elhelyezve, a csomagolás a képernyővédő mellett egy mikroszálas törlőkendőt is tartalmaz. Ez a két dolog elvileg elég is a munkához. Első lépésként el kell távolítani a fóliát a gyári csomagolásból, és vegyük elő a törlőkendőt, azt tudni kell, hogy a kendő a legtöbbször a használati utasításban van elrejtve.

A telefon fólia mindkét oldalát szintén fólia védi a szennyeződésektől, ezeket a rájuk ragasztott jelölővel tudjuk eltávolítani. A jelölőkön mindig szerepel egy felírat, ami lehet például a STEP 1 és STEP 2, ezek a feliratok jelzik, hogy milyen sorrendben kell őket levenni, az 1-es számút a felhelyezés előtt, a 2-es számút pedig utána. A fólia felhelyezéséhez a lehető legtisztább környezetre van szükségünk, és sok fényre, hogy a legapróbb porszemet is lássuk, ajánlott a lakás legkevésbé pormentes helyiségét választani. Ha megbizonyosodtunk arról, hogy a környezet is megfelel a munkavégzéshez, a telefon pedig tiszta, akkor távolítsuk el az 1-es bevonatot, és óvatosan helyezzük fel a védőfóliát a telefonra. A felhelyezés után maradhatnak légbuborékok az üveg és a védőfólia között, ezeket gyengéd mozdulatokkal simítsuk el. Miután minden légbuborékot elsimítottunk, vegyük le a 2-es számmal jelölt védőréteget is és ezzel készen is vagyunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Változatos és nagyon finom muffin receptek

Vannak olyan jól bevált és nagyon kedvelt süteményfajták, amik egyszerűen nem hiányozhatnak az asztalról időközönként. Amennyiben mégis szeretnénk egy kicsit újítani a konyhában, akkor válogassunk a különleges muffin receptek között. Ezek mind rejtenek magukban valami olyan extrát, amit biztosan élvezni fogunk a falatozás során. A kiváló desszertek minden alkalomra tökéletesek. […]
muffin

Subscribe US Now