Ékszertartó állvány az ékszerek tárolásához

Tempelfit

Ékszert hordani nem csak szép és elegáns, hanem egyéniségünk, pillanatnyi hangulatunk kifejezésére is remek lehetőség. Éppen ezért fontos, hogy a már meglévő ékszereinket megfelelően tároljuk és vigyázzunk rájuk. Az ékszerek tárolásának általános elve, hogy az azonos fajta fém ékszereket tároljuk egy helyen, vagyis az aranyat az arannyal, ezüstöt az ezüsttel stb. Azért nem jó keverni őket, mert könnyebben megkarcolhatják egymást, amikor például az ékszeres dobozban kotorászunk, ráadásul az ezüstök hamarabb elkezdhetnek feketedni.

A különlegesebb darabjainkat akár egy külön kis anyagzacskókban is tárolhatjuk, vagy külön ékszertartó állványra helyezhetjük, így biztosan nem lesz semmi bajuk. A nyakláncokat és medálokat a legcélszerűbb felakasztva tartani, így nem fognak összegabalyodni, és ha fajta szerint szétválogatjuk őket, mindig könnyen és gyorsan átlátható lesz, mi hol van, erre a legjobb megoldást az ékszertartó állvány nyújtja. A gyűrűk esetében a legjobb tárolási rendszer egy rekeszekre szétválasztott kis fiók vagy dobozka.

Míg a fülbevalóknál sok függ attól, hogy milyen típusról van szó. Az apró bedugós fülbevalók legjobb helye a sok rekeszes tároló dobozka, a lógósak pedig szívesen lógnak a külön erre a célra kapható ékszertartó állvány kampóin. Igazából az a legfontosabb az ékszereink tárolása során, hogy ha lehet, ne csak úgy ömlesztve legyenek, ne karcolják egymást, ne feketedjenek meg túl hamar. Az, hogy rekeszes-fiókos kis tárolót használunk, ékszertartó állványt, vagy kis ládikát csak rajtunk és személyes ízlésünkön múlik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Miért érdemes megkóstolni a Becherovka Lemond-ot?

Több mint 200 évnek kellett eltelnie, hogy a Becherovka megtartva a hagyományokat új vizekre evezzen, és ötvözze az eredeti Becherovka ízvilágot valami egészén újjal és váratlannal. A Becherovkát a gyomorkeserű szerelmeseinek valószínű, hogy nem kell bemutatni, hiszen a több mint 30 gyógynövényből és fűszernövényből álló ital nemzetközileg is elismert hírnévre […]

Subscribe US Now