Itatópohár a kicsiknek

Tempelfit

Minden szülő eljut arra a pontra kicsinyeikkel, hogy elkezdenek járni, nézelődni, felfedezni. Eljön az a korszak, mikor mindent meg kell fogni, meg kell nézni, le kell ejteni vagy épp meg kell rágni. A kicsik fel kell fedezzék a világot, és ez a termék is a részese lehet ennek a felfedezőútnak. Ezek közé tartozhat például az itatópohár, mely kialakításának köszönhetően maszatolásmentesen használható a babák által, tökéletes eszköz a hidratálásra. Legyen szó hideg-, vagy meleg hőmérsékletekről, megtartja az ital hőmérsékletét hosszútávon, így nem kell attól aggódni, hogy a gyermekünk túl hideg vagy épp meleg italt fogyaszt, ha úton vagyunk. Több kiszerelésének köszönhetően különböző korosztályoknak adható, leghamarabb 6 hónapos kortól. Megtalálható szívószálas, illetve csőrös kiszerelésben. A megoldásuk ugyanaz, szeleppel lezáródik, ahogy a gyermek elveszi a szájától, így meggátolva a csepegést, maszatolást. Nagyon praktikus, az itatópohár minden szülőnek ajánlható, mivel egy kézenfekvő megoldás.

A gyermek önállóságot tanul, ugyanúgy nem kell félni a piszkolástól, mert a gyártók erre is gondoltak. A szívószál, illetve csőrös rész úgy van megoldva, hogy kímélje a baba foginnyét, illetve rágásbiztos. Típusától függően ajánlom 6-12 hónapos babáknak, nagyon praktikus, hasznos eszköz. Könnyen mosható, szétszedhető. Nincsenek kis rések rajta, amiket nehéz kimosni. Minden szempontból a legideálisabb árucikk amit a szülőknek ajánlani tudok, ami már-már elengedhetetlen része a fiatal szülők életének. Jutányos áron megrendelheti. Az itatópohár különböző színekben elérhető, ami felkelti a gyermekek érdeklődését. Minden egyes darab különlegesen arra lett tervezve, hogy mind a kisbabák mind a szülők életét megkönnyítsék.

Vélemény, hozzászólás?

Next Post

Minden helyzetben elérhető a konzuli szolgálat!

Egy külföldi kiruccanás nagyon sok remek lehetőséget rejt magában, de ugyanakkor veszélyeket is. Sajnos nem tudhatjuk előre, hogy mi fog bekövetkezni, viszont amennyire csak tudunk számíthatunk a váratlanra és konkrét megoldási tervet eszelhetünk ki a probléma kezelésére. Amikor már nincs más választás, akkor irány a konzuli szolgálat. A legtöbb országban […]
konzuli szolgálat

Subscribe US Now