Valódi ásvány nyaklánc hatásai

Tempelfit

Az ősidőkben az ékszereket leginkább a királyok és a nemesek viseltek, ezzel is mutatva gazdagságukat. Mára már szerencsére ez nem így van, és az ékszerek viselése átalakult egyféle öltözékké. Az ékszerek viselésének szokásai az évtizedek során igen változóak voltak, de mára már nincs különbség hordásukban, férfi, nő, gyerek és idős is egyaránt viselheti. Vannak olyan ékszerek, amelyek viselése mögött sokkal több rejlik, mintsem a divat, ilyenek például a valódi ásvány nyakláncok is. Titkuk abban rejlik, hogy ezek az ásvány ékszerek nem csak szépek, de gyógyító erővel is bírnak.

Ezek a nyakláncok akár többféle ásványból is készülhetnek, de lehet rajtuk akár csak egy medál is, de az biztos, hogy viselőjük számára hatással vannak.

Egy valódi ásvány nyaklánc segítségével, nem csak egészségi állapotunkban érezhetünk javulást, de akár önbizalmunkra, koncentrációnkra, de még szeretetünkre is hatással lehetnek. Vannak olyan ásványok, amelyek egyszerre többféle probléma megoldásában lehet segítségünkre.

Bármilyen típusú ásványról is legyen szó, az mindegyikre érvényes, hogy viselés elött szükséges megtisztítani, akár a Hold fényével (teliholdnál érdemes olyan helyre tenni, ahol a Hold fénye éri), a Nap energiájával (pirkadatkor érdemes kitenni addig, amíg mi is gond nélkül bele tudunk nézni a Napba), vagy a víz erejével (langyos vízzel átmosni, majd akár sóra téve hagyni, hogy megszáradjon). Tisztítás elött érdemes az ásványnak utána olvasni, mert vannak olyanok, amelyek érzékenyek a vízre vagy a Napra, így az azokkal lévő tisztítás nem megfelelő.

Vélemény, hozzászólás?

Next Post

E cigi választás észszerűen!

Napjainkban egyre több ember dönt úgy, hogy a hagyományos cigaretta helyett, áttér az elektromos cigaretta használatára. Ilyenkor merül fel a kérdés az emberekben, hogy milyen készüléket is válasszon. Ami az egyik ember számára megfelelő, az a másiknak nem, ráadásul árazásban is nagy lehet az eltérés az egyes termékek között. Mivel […]

Subscribe US Now