Bonyolult struktúrákhoz illeszkedő építési állvány

Tempelfit

Építési, felújítási feladatok elvégzésnél gyakran muszáj egyszerűen elhagynunk a talajszintet és sok méter magasba emelkednünk, hogy kivitelezhető legyen az épületek homlokzatának szigetelése, festése, vakolása, nyílászárók behelyezése. Sok dolgot nem lehet megoldani létráról, ezért aztán az építési állvány után kell nyúlnunk. Ezek a rendszerek nagy pontossággal készülnek, főként a modern változataik, amik már különféle szabványoknak felelnek meg a biztonság kiszolgálása mellett.

Jelenlétükben majdhogynem úgy lehet dolgozni azok felületéről, mint a talajszintről. Az építési állvány össze- és szétszerelése sem jelenthet problémát és a kis súlyuknak köszönhetően az elszállítás kényelmesen végezhető. Könnyen környezetbe illeszthető építési állvány


Amennyiben gyorsan és hatékonyan szeretnénk, stabil rendszert összeállítani, akkor erre a célra minden tekintetben megfelel a PERI UP Flex építési állvány. Itt van máris az a tulajdonsága, miszerint a vízszintes hevederekre közvetlenül ráhelyezhetők a járótáblák, amik teljesen botlásmentes felületet adnak ki. Nagyon rugalmas egységekről van szó, amik még a bonyolult épületstruktúrákhoz is könnyen hozzáilleszthetők.

Ilyen módon pedig az építési állvány szorosan követni tudja a homlokzat vonalát, így kimaradnak a nagyobb hézagok, amik külön áthidalást igényelnének. A beépített járótábla biztosítást a Gravity Lock megoldás egészíti ki ezzel fokozva a gyors szerelés lehetőségét. Tényleg minden feltétel adott lesz ennek a szerkezeti egységnek a jelenlétében a professzionális munkálatok kivitelezéséhez. Ha bármilyen kérdés merülne fel az építési állvánnyal kapcsolatban a peri.hu oldalon megkapjuk erre a választ.

Next Post

Az érzékek élénkítője: doTERRA Bazsalikom esszenciális olaj

A bazsalikom már évszázadok óta kulcsfontosságú szerepet tölt be a fűszernövények között, de a doTERRA Bazsalikom (Basil) esszenciális olaja ennél sokkal többet kínál. Ez az illóolaj nem csak ízletes étkek készítéséhez nyújt segítséget, hanem a mentális frissesség és a fizikai jólét elősegítője is lehet. Felfedezésre vár az olaj gazdag aromája […]

Subscribe US Now